torsdag 26 januari 2012

Malin

Jag blev nyss väldigt varm och bestämde mig för att ta av mig strumporna. Halvvägs av med den första ser jag en bit kompress (?) med en tejpbit över. För några timmar sedan hittade jag en likadan i mitt armveck. Nålstick! Vad har de gjort med mig när jag har sovit egentligen?

Bloggar nyopererad från en säng på Lunds Universitetssjukhus. Jag har eget rum på 12e våningen och ser bort till Malmö härifrån. Och till havet. Ibland är det underbart att Skåne är så platt.

Allt har gått jättebra och jag har inte behövt särskilt mycket smärtstillande alls. Det var det jag var mest rädd för, att vakna och ha ont och inte kunna göra något åt det. Illamåendet är egentligen det enda som stör. Och nålen i min handrygg. Om sex timmar får jag tredje och sista dosen antibiotika och de har lovat mig att ta bort den efter det. Ni anar inte hur mycket jag längtar.

Dagens höjdpunkt var utan tvekan när Greta och Sofia hälsade på. De hade med sig min favoritdricka, min favoritchoklad och min favorittidning. Jag älskar när det märks att folk verkligen känner en. De hånade mig för de otroligt heta underkläder Region Skåne tvingar mig att ha på mig och vi skrattade ihop. Det var fint. De är fina.

Nu: Cola light, fazer blå och TV-serier hela kvällen lång. Gott så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar