söndag 1 februari 2009

Malin

Revbens-tattoo nästa? Ett bibelcitat. Ge mig.


Jag vet att ni fortfarande väntar på min läpp-piercing men den får vänta till sommaren då jag jobbar med barn nu under våren. Så är det med det.

Idag var det sushi, prat och muffin-bak med världens bästa Ida. Ingen söndagkvällsförvridenhet här inte, bara gladhet och uppskattning av vänskap. Over and out.

7 kommentarer:

  1. “You shall not boil a young goat in his mother’s milk.”

    Deuteronomy 12:28

    SvaraRadera
  2. Haha om du tatuerar in DET citatet Malin, då är det lugnt att du hämar min taueringsidé!

    SvaraRadera
  3. Ja, eller kanske Markus 14:2; "De sade; inte under själva helgen. Då kan det bli oro bland folket". Det finns så många bra. Nej, jag vet precis vilket jag vill ha. :)

    Och det är du som härmar min idé Louise, som sagt har jag velat göra det sedan innan du gjorde din första. You will never win. Och om vi ska gå in på härmningar så härmade jag visserligen dig med stjärnorna, men du snodde min nack-tattoo-idé. Färdigbråkat?

    SvaraRadera
  4. suck på er två!! Att skriva kaxiga kommentarer över internet/sms och sedan vara jättetrevliga och glada mot varandra när man ses är inte att bråka!

    SvaraRadera
  5. Nej, men Louise är mycket starkare än vad jag är. Är jag inte trevlig mot henne när vi ses är jag rädd att hon ska utmana mig på knytnävsslagsmål. Jag hade inte haft en chans.

    SvaraRadera
  6. Okej Okej! Jag ville gärna avsluta denna diskussion men nu måste jag svara upp mot Malin!

    1: Du har ALLTID så länge jag har känt dig, pratat om att tatuera ett kors, ALDRIG ett citat. Jag pratade för några veckor sedan om att tatuera ett citat, sa du något om det då? NEJ! Ett argument dödat, one to go...

    2:HÄRMADE DIN NACK-TATOO??!!! NÄR, NÄR, NÄR, NÄR, har du pratat om en nack-tatoo? ALDRIG, däremot har du frågat om det är Ok för mig om du också tatuerar dig i nacken. Hmm...

    Denna argumentation är långt ifrån färdig Brallan! För övrigt älskar jag vår vänskap offline/IRL, känns dessvärre som om den snart kommer ta skada utav internet fighten. För oh Ja, silkeshandskarna har åkt av och i ringhörnan står vi. Du och jag, och vad fightas vi om? Äran, såklart.

    Vem är det egentligen som härmar vem?

    Fortsättning följer....

    (Kommentar? Snarare inlägg)

    Kärlek, just nu i allfall...

    SvaraRadera
  7. Räddaren i nöden och världens bästa fredsmäklare (jag) säger, likt Dalai Lama själv, att människan är av god natur och skapt för att älska. Låt oss stärka våra redan starka kärleksband genom att tatuera ett varsitt citat (alla som vill tatuera bibelcitat, får det..) gemensamt. Som ett tecken på vår neverending love?

    Peace, joy, och inre frid.
    / M

    SvaraRadera