fredag 15 april 2011

Malin

Kvällens meny:

Förrätt 1: Ceviche med färsk tonfisk och mango
Förrätt 2: Blåmögelostsoppa med blåmusslor, rökt ridfläsk och valnötsbröd
Huvudrätt: Dillöverbakad lammytterfilé med fänkål, knippmorot och beurre blanc
Efterrätt 1: Hyllning till getosten med hjälp av fikon och pistachenötter
Efterrätt 2: Citrus och granatäpple med olivolja och havssalt

ÖGs, du ligger visserligen på 12e plats av 13 på min favoritnationer-i-Lund-lista men det här med femrätters för 200 spänn gör du bra. Förra gångens "kantarellbrulée med halstrade pilgrimsmusslor och dillskum" kommer aldrig gå att slå men det kan ju bli en trevlig kväll ändå. Som vi har längtat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar